ESSEF

ESSEF

Om bloggen

ESSEF (="SF") er en fællesblog om science fiction litteratur. Bloggen skrives af et (åbent) panel af danske science fiction fans. Vil du skrive med? Kontakt redaktøren på formand {at} sciencefiction . dk

Science Fiction Cirklens hjemmeside

MetablogOprettet af Jeppe Larsen lør, maj 16, 2009 19:53:14
Jeg er normalt ikke skribent her på ESSEF, da jeg jo driver min egen blog - Interstellar sysctl. Men jeg tillader mig at bryde ind for at gøre lidt tiltrængt ekstra reklame for Science Fiction Cirklens hjemmeside, som jeg tilfældigvis er webredaktør (det lyder meget finere end blot webmaster) for.

Vi er så heldige at have det perfekte domæne - www.sciencefiction.dk - og det får vi mange hits på, når nogen derude googler efter noget science fiction.

Jeg kan dog godt forstå hvis mange gik væk fra siden igen de sidste par måneder, for den har været ufattelig langsom til at svare. Op til 20 sekunder for at få en side vist i sin browsser. Det er der jo ingen der gider at vente på i disse lynhurtige Internettider.
Årsagen til dette er min fejl. Eller jeg giver selvfølgelig skylden på nogen der har kodet et modul ualmindeligt dårligt, men det kan jo være ligemeget egentlig. Jeg beklager, men fejlen skulle nu være rettet, så alle kan surfe rundt på Science Fiction Cirklens hjemmeside uden at skulle falde i søvn undervejs.

Hvad kan man så bruge den til? Ja, udover selvfølgelig at holde sig orienteret om nyeste bogudgivelser og medlemsmøder, så er der også rigtig mange gode artikler at sætte sig til at læse - evt. printe dem ud hvis det er for trægt at læse på skærmen.
Her kan Niels Dalgaards klumme Litteraskopet kraftigt anbefales, hvor de første tyve artikler er at finde online på hjemmesiden. Melder man sig ind i SFC, får man selvfølgelig et nyt Litteraskopet fire gange om året i vores medlemsblad Novum.

Webredaktøren er taknemmelig for der trods alt ikke har nogen klager over hjemmesiden, men så alligevel ikke helt, for det ville nu være rart at høre fra nogen der faktisk savnede adgangen til websiden og måske havde nogle ønsker til den. Ris, ros, brok og alt muligt andet modtages gerne på webmaster@sciencefiction.dk

Happy browsing!

  • Kommentarer(1)//essef.sciencefiction.dk/#post38