Ekkorummet

Ekkorummet

Om bloggen

Aktuelle og uaktuelle kommentarer til science fiction og beslægtede emner - de steder hvor kunsten og videnskaben møder hinanden og tilværelsen - med lejlighedsvise musikalske og poetiske ekskurser.

The Newest Flesh - når remake-genren bliver VIRKELIG sær

MedierPosted by Stig W. Jørgensen Thu, August 23, 2012 11:23:15

Mens deja-vu-oplevelsen Total Recall flopper rundt omkring i biograferne, bliver det mystiskere og mystiskere, som man siger, med de remakes. Det særeste projekt jeg hidtil har hørt om, er planerne om en genindspilning af Cronenbergs Videodrome. Nu har jeg jo selv indrømmet at være en kætter hvad vintage-Cronenberg angår, så på den måde er jeg åben over en nyfortokning af Cronenbergs originale vision. Men man kan undre sig over hvordan nogen overhovedet får den tanke at lave et Videodrome-remake. Filmens idé er jo tidsspecifik, selv om den underliggende tematik ikke er det - i dag skulle den vel snarere handle om computerspil end om video? Og den er kontroversiel og ikke just nogen bredt publikumsmagnet. Ifølge de seneste rygter bliver reklamefilminstruktøren Adam Berg overvejet som instruktør. Jeg ved ikke hvad det betyder - et forsøg på at kommercialisere en oprindeligt ikke-kommerciel film ved at lægge vægten på det visuelle? Men måske er jeg fordomsfuld; måske går Berg rundt med en ny Cronenberg i maven (der venter på at bryde ud som et andet alien-monster).

Mens vi undrer os, kan vi selvfølgelig stadig lade os underholde af den reklame, der blev Bergs gennembrud:

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lise Andreasen Fri, August 24, 2012 11:05:01

Puha! Den reklame havde jeg godt nok ikke set før.En teknik, det kunne være påkrævet at bruge noget mere. Nogle tv-serier / film er så forhippede på at vise alle personers reaktioner på alting, at noget, der bør gå hurtigt, tager lang tid i praksis. Lidt slow eller stop kunne hjælpe.