Ekkorummet

Ekkorummet

Om bloggen

Aktuelle og uaktuelle kommentarer til science fiction og beslægtede emner - de steder hvor kunsten og videnskaben møder hinanden og tilværelsen - med lejlighedsvise musikalske og poetiske ekskurser.

Ekkorummet nu også på facebook! Coming attractions.

BegivenhederPosted by Stig W. Jørgensen Fri, August 10, 2012 11:06:25

Hvis man googler 'ekkorummet + facebook', får man først og fremmest Knud Romers udtalelse om at facebook er 'et primærnarcissistisk, psykotisk ekkorum'. Det kan vi jo ikke lade gå upåagtet, så nu har Ekkorummet (altså dét her) fået sin egen facebook-side hvis man foretrækker at følge bloggen ad den kanal:

www.facebook.com/ekkorummet

I de næste par måneder kan man blandt de mere vægtige indslag vente en diskussion af 'litteraturdarwinisten' Mathias Clasens ph.d.-afhandling om horrorgenrens biologiske grundlag, et indlæg om Julie Philips omfangsrige biografi om Alice Sheldon/James Tiptree, Jr., nogle faglige betragtninger om de ultimative fremmedsprog (nemlig dem der måtte tales af ikke-jordiske væsener) -- og nu hvor alle mainsteammedierne skriver om Fifty Shades of Grey, må vi naturligvis trumfe med en diskussion af erotisk fantasy og blandt andre Jacqueline Careys brug af genren til seksualpolitisk debat. Derudover er der planer om at invitere et par interessante gæstebloggere, og de finurlige småindslag skal der nok også blive plads til. Så 'stay tuned' -- her eller på facebook.

  • Comments(0)//ekkorummet.sciencefiction.dk/#post137